Proefles

Je kunt bij ons een gratis proefles volgen om te ervaren hoe Sporthypnose voor jou werkt. Verderop in deze pagina leggen we stap voor stap uit hoe een training in zijn werk gaat. Met specifieke vragen kun je altijd bij ons terecht en gaan we bekijken wat de beste mogelijkheden zijn. 


Groepsles

Elke maandagavond van 20.15 - 21.15 uur


Gratis proefles


Hoe een gemiddelde training in zijn werk gaat?


Maandagavond treed ik het gebouw van het Sportcomplex Ten Post binnen aan de B. Kuiperweg 11 in Ten Post. Er is mij al verteld dat de vrouwenkleedruimte linksaf is bij binnenkomst en de herenkleedruimte rechts. Eventueel kan ik mij hier omkleden in makkelijk zittende kleding. Ik zet mijn mobiele telefoon vast uit, zodat ik en de anderen niet worden afgeleid. Van de kleedruimte treed ik de sportzaal binnen waar een isolatiematje klaar ligt. Omdat ik het prettig vind om warm en comfortabel te liggen kan ik zelf een eigen mat/matras meenemen met een kussen en een kleedje. Als ik de zaal binnentreed zie ik mijn mede 'sporters' die zich ook gereed maken voor de training. Aangezien ik een uurtje lig, ga op mijn meest comfortabele manier liggen zodat ik mij het beste kan ontspannen.  


De Sporthypnose training gaat beginnen, ik sluit mijn ogen en ontspan. We starten met ontspanningsoefeningen en luister naar de stem van de instructeur en de rustgevende muziek op de achtergrond, totdat ik volledig ontspannen ben. Dan volgt de kern van de training en visualiseer en focus ik op aangeven van de instructeur mijn eigen sport en bewegingsactiviteiten. Hierbij gebruik ik al mijn zintuigen als horen, zien, voelen, ruiken en proeven. Het lukt mij niet om volledig mijn aandacht en focus hierbij te houden, de geluiden buiten de zaal, de drukke planning van morgen...en dat is prima, zolang ik mijn focus maar weer terug kan brengen. Ik realiseer mij dat het nog niet zo eenvoudig is om mijn focus vast te houden en snap nu ook waarom je dit moet trainen. 

Na de training maakt de instructeur mij goed wakker, open ik mijn ogen en ben ik helemaal ontspannen, helemaal alert en voel ik mij....geweldig! 
Ik ben onderweg naar huis en er gaan van allerlei gedachten en beelden door mijn hoofd. Ik realiseer mij dat het bijzonder is om op een andere manier met sport bezig te zijn. Gewoon lekker ontspannen terwijl ik mijn mindset onbewust steeds krachtiger maak. Door herhaaldelijke visualisatie ga ik mijn eigen lopende of op te starten sportactiviteiten verbeteren en ga steeds minder opgeven...ik voel mij geweldig en wil eigenlijk wel mentaal doortrainen! Morgen ga ik mij gelijk aanmelden en kijk uit naar de volgende Sporthypnose training. 

Sporthypnosetraining.nl is onderdeel van hypnofit®.  Kijk voor meer informatie over fysieke BuitenFitness en Bootcamp op onze website www.hypnofit.eu. Het merk hypnofit® is binnen de BENELUX sinds 2021 een officieel geregistreerd Trade-Mark bij het BOIP.