Blog

Graag deel ik met jullie mijn beste hypnofit® tips.

2022-12-09

5 tips om de perfecte mindset te ontwikkelen voor een duurzaam en vitaal leven

;focusSTRATP_com_cm4all_wdn_Flatpress_39365614pathgetfile.png1. Definieer wat een duurzaam en vitaal leven voor je betekent

De eerste stap om een mindset voor duurzaam en vitaal leven op te bouwen, is te definiëren wat het betekent om te slagen. Het stellen van doelen voor jezelf maakt het makkelijker om een plan van aanpak te maken om je ambities waar te maken en motiveert je om dat plan uit te voeren. Als je hier moeite me hebt is het natuurlijk altijd handig om een Personal Trainer in de hand te nemen.

Het geeft je ook een standaard waaraan je je voortgang kunt meten en je strategie kunt aanpassen. Je moet dus je vitaliteit definiëren en dan nadenken over wat je moet doen om ze te bereiken. Probeer ze specifiek, meetbaar, haalbaar, nut -en noodzaak en tijdgebonden te maken. Hiermee maak je ze duurzaam voor de toekomst.

Als je problemen hebt om te bepalen waar je moet beginnen, bekijk dan mijn Personal Trainer/Personal Coach pagina om je te helpen je vitale doel te stellen en te bereiken.

2. Blijf in contact met je intuïtie

De tweede stap om een mindset voor een duurzaam en vitaal leven op te bouwen, is door in contact te blijven met je intuïtie. Velen gaan ervan uit dat succes betekent dat je beslissingen moet nemen op basis van ervaringen en onderzoeken. Blijf zelf ontdekken en ervaren, aangezien het voor kan komen dat dergelijke gegevens niet altijd beschikbaar zijn.

Ongeacht je specifieke pad, zal je waarschijnlijk op een bepaald moment in je leven een beslissing moeten nemen waar geen berekenbaar antwoord op is. In deze situatie moet je naar je intuïtie kunnen luisteren. Hoewel het geen perfecte informatiebron is, kunnen onze intuïtie problemen vaak sneller oplossen dan het bewuste denken dat kan. Hierdoor kunt je in lastige situaties beslissende keuzes maken.

3. Blijf positief

Onderschat nooit de waarde van een positieve houding ten opzichte van het bereiken van je doelen. Ongeacht het pad dat je volgt, kan het gemakkelijk zijn om ontmoedigd te raken door tijdelijke tegenslagen om specifieke doelen te bereiken.

Positief denken betekent deze tegenslagen te identificeren als leermogelijkheden. Dit maakt het gemakkelijker om hindernissen te overwinnen en te blijven streven naar je doelen. Het maakt je ook een prettiger persoon om in de buurt te zijn, waardoor je steun kunt krijgen van anderen die je onderweg kunnen helpen.

4. Onderneem actie

Je moet je gedachten omzetten in actie. Naast positieve gedachten, vereist een mindset voor succes ook dat je denken productief is. Telkens wanneer u nadenkt over uw doelen of obstakels om ze te bereiken, moet u duidelijke acties kunnen identificeren die u als reactie hierop kunt nemen. Hoe gemakkelijker u een idee of wens kunt omzetten in een praktische actie, hoe gemakkelijker het zal zijn om vooruitgang te boeken in de richting van je doelen. In onze sporthypnose trainingen trainen we juist met deze gedachten en ze her te programmeren tot actie. Kijk voor meer informatie op onze webpagina Sporthypnose.

5. Neem volledige verantwoordelijkheid

Een mindset voor duurzaam en vitaal leven betekent dat je verantwoordelijkheid neemt voor alles wat je doet, of het nu goed of slecht is. Als je een fout maakt of iemand op je pad schade berokkent, kun je door je verantwoordelijkheid te nemen de schade beperken. Het moedigt je ook aan na te denken over hoe je die fout in de toekomst kunt voorkomen. Dus…als je iets bereikt, moet je de verantwoordelijkheid ervoor opeisen. Alleen dan zullen anderen beseffen wat je kunt doen en je ondersteunen op je pad naar succes.

Heb jij de juiste mindset voor duurzaam en vitaal leven? Begin met het bereiken van je grootste doelen met een gratis intakegesprek.

Jerymias - 18:34:38 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen.


Sporthypnosetraining.nl is onderdeel van hypnofit®.  Kijk voor meer informatie over fysieke BuitenFitness en Bootcamp op onze website www.hypnofit.eu. Het merk hypnofit® is binnen de BENELUX sinds 2021 een officieel geregistreerd Trade-Mark bij het BOIP.